Epoxy gieten.

Workshop met epoxy.


Ook de epoxy kent vele toepassingen. Voorals nog gebruik ik hierbij speciale acrylverf, inkt en pigmenten. Door toevoeging van steentjes/snippers/glitters etc. ontstaat een prachtig werk.

Tijdens een workshop krijgt u veel informatie over de materialen en een demo-video. Het omgaan met epoxy vraagt een andere aanpak dan acrylverf.


Ruim van te voren moet u aangeven waarop u wilt gaan gieten. U heeft de keuze uit een ronde plaat MDF – een metalen (dienblad)tafeltje - een vierkant houten bijzettafeltje of een plaat plexiglas. De maten hiervan zijn ong. 50 cm.

Epoxy op mdf.
Epoxy op mdf.
Epoxy op mdf.
Epoxy op mdf.
Epoxy op mdf.
Epoxy op mdf.

Deze workshop is intensief en kan tot 4 uur duren zodat iedereen een individuele begeleiding krijgt. Datum en tijd in overleg. De workshop is te plannen op morgen/middag/avond. Als u bv van 11.00 – 15.00 uur wenst, dan is het mogelijk een lunch voor u te verzorgen tegen meerprijs.

Ook reserveren voor een zaterdag is mogelijk.


De prijs voor deze workshop is op aanvraag vanwege de keuze in materialen/lunch.

De basis-workshop is inclusief koffie/thee/fris en wat lekkers.

Prijs vanaf € 90,00 p.p.

Na het gieten heeft de epoxy minimaal 24 uur om te harden zodat het niet meer vloeibaar is. Het is daarom raadzaam het werk naderhand op te halen. Wilt u het toch direct meenemen zorg dan voor een stabiele plaats in de kofferbak van uw auto. Plaats het werk dan op kranten en in een stevige kartonnen doos. Atelier Meinie is niet aansprakelijk voor enige schade als u uw werk zelf meeneemt.


Heeft nog vragen of wilt reserveren neem dan contact op.

Epoxy op plexiglas.
Epoxy op plexiglas.
Houten tafeltje vierkant 54 cm.
Rond metalen bijzettafeltje.

Atelier Meinie

Postweg 16a (ingang Maalweg)

4456 RG Lewedorp (Zld)

© Meinie van Bommel

Please don't steal.